image description Vind uw persoonlijke oplossing bij een van onze partners image description image description image description

Schuifpoortautomatisering

Schuifpoorten zijn er in vele varianten, van lichtgewicht tot zware industriële uitvoeringen tot wel 3500kg. Voor elke schuifpoort is een passende motor beschikbaar waardoor prijs en kwaliteit verhouding in evenwicht zijn.

Rolpoortaandrijving
Een rolpoort biedt een uitstekende oplossing voor het afsluiten van een grotere openening zoals een garage of een open veranda. De rolpoort is inbraakremmend en is zeer praktisch vanwege de geringe inbouwmaten. Zowel de lamellen als de omkasting zijn in vele kleuren leverbaar. De bediening is altijd elektrisch waarbij een afstandbediening voor extra bedieningsgemak zorgt. Bekende types hierin zijn Robus en Road.

Vrijdragende schuifpoortaandrijving
Soortgelijke types zoals de poorten op rail, maar bij deze dient er geen rail in de grond voorzien te worden.
Deze poorten worden breder gemaakt dan de eigenlijke doorrij opening en hebben een rollensysteem dat ervoor zorgt dat de poort geen grond hoeft te raken.
Ideaal dus op terreinen waar het niet mogelijk is om een rail aan te brengen in de ondergrond.
Voor de fundering word er een zware betonblok voorzien buiten de doorrij opening die als tegengewicht dient. Het merk Nice biedt verschillende types zoals Run en tub.

 De poortautomatisering kan worden gecombineerd met toegangscontrole en beveiligingssystemen met bediening op afstand zodat een optimale veiligheidsituatie kan worden gecreëerd. Ook voor bestaande garagepoorten kan automatisering worden voorzien.
 

Toegangstechniek Partners hebben meer en meer te maken met opdrachtgevers die een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing zoeken voor hun toegangcontrole en beveiliging, maar tegelijkertijd ook betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Een combinatie die een Toegangstechniek Partner op het lijf is geschreven.