image description Vind uw persoonlijke oplossing bij een van onze partners image description image description image description

Plan uw project!

Algemeen

Voor het ontwerpen van uw trap, zeker als u een persoonlijke trap wenst, is het van belang dat u tijdig een en ander plant. Zeker als uw trap onderdeel van een groter bouwproces vormt. Hieronder vindt u adviezen voor een om in 5 stappen tot een persoonlijk, veilig en duurzaam eindresultaat te komen.

In 5 stappen naar uw ideale trap!

Stap 1: Oriëntatie

Zet uw wensen tijdig op een rij. Wat voor trap(elementen) zoekt u? Uiteraard veilig en hoogstwaarschijnlijk ook praktisch maar wat voor vorm, materiaal en uitstraling zouden volgens u het beste passen in de omgeving? In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is het essentieel dat u tijdig begint en uw wensen op papier zet. Hierdoor weet u ook tijdig de mogelijkheden, wellicht nieuwe ideeën en inzichten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Stap 2: Ideeën en inzichten

Op onze site vindt u een uitgebreid spectrum aan trappen, trapleuningen, balustraden en andere elementen
om u een eerste beeld te geven van wat er mogelijk is. Alle zijn voorbeelden die ontstaan zijn uit persoonlijke wensen en ideeën. Gaat het niet om een nieuwe trap maar om een onderdeel daarvan? Ook uw trapleuning wordt volgens uw persoonlijke wensen ontwikkeld. Iedere Partner laat in zijn showroom graag verschillende combinaties zien.

Stap 3: Advies en informatie

Voor een gedegen advies is het belangrijk dat u eventuele bouwtekeningen meebrengt. De Partner kan dan aansluitend op deze tekeningen, uw wensen en uw budget een persoonlijk, veilig en duurzaam advies geven.

Stap 4: Offerte

Afhankelijk van wat u precies met de Partner afspreekt, krijgt u vrijblijvend een duidelijke offerte -een praatplan. Hierin wordt uw vraag vertaald in oa het model, de uitvoering, de materaalsoorten, eventuele accessoires, etc.. Kortom alles wat van invloed is op de prijs wordt behandeld, zodat u goed, gedegen en gemakkelijk een passende keuze kunt maken en verrassingen achteraf voorkomt.

Eventueel wordt een offerte aangevuld met alternatieven of extra mogelijkheden uiteraard met de bijbehorende prijzen. Nadat de Partner de door u ondertekende definitieve offerte retour heeft, gaat de Partner aan de slag om binnen uw budget de beste trap of traponderdeel te leveren!

Stap 5: Productie, installatie en service

De Partner bereidt alles zorgvuldig voor, meet bij u in, geeft u de mogelijke voorbereidingen aan welke (door u) getroffen moeten worden. De partner stemt af met de vakmensen waarmee u wellicht al werkt zoals de aannemer, stucadoor, schilder, etc. en plant de opdracht in. De Partner produceert, plaatst en installeert volgens afspraak en houdt u op de hoogte van de voortgang. Kortom, de partner neemt uw zorgen uit handen en realiseert een persoonlijk, duurzaam en veilig resultaat.

Contactgegevens

ToegangstechniekPartner

Australiëlaan 10
5232 BB ’s-Hertogenbosch
The Netherlands

Bel direct: 088- 78 78 975

ma - vr van 08.00 tot 19.00 uur

image description Bekijk op google maps