image description Vind uw persoonlijke oplossing bij een van onze partners image description image description image description

Draaipoort

Draaipoortaandrijving Ondergronds van de merken X-Metro en Metroplex

Automatisering is een luxe die steeds vaker toegepast wordt op toegangspoorten. Een automatische poortaandrijving voegt waarde toe aan uw huis of bedrijf, en u kunt in alle veiligheid in- en uitgaan zonder uit uw auto te stappen. Afstandbediening, kinderslotbeveiliging, cardreaders en toegangscontrole behoren allemaal tot de mogelijkheden van vandaag. Wij geloven in kwaliteit, en voelen ons verplicht de klant bij te staan in al haar behoefte en wensen, zowel voor en na de verkoop van onze producten.
Poorten en hekwerk zijn tegenwoordig meer dan alleen een degelijk stuk ambacht. Vooral automatisering en toegangscontrole zijn vandaag de dag onlosmakelijk verbonden met diverse soorten hekwerk.
Ondergrondse aandrijving
Draaipoorten zijn te automatiseren door middel van armaandrijvingen of ondergrondse aandrijvingen. Ondergrondse motoren zijn weggewerkt in de grond en kunnen worden toegepast voor poortvleugels tot 3,5 meter. De automatisering kan ervoor zorgen dat na het binnen of buiten rijden de poort onmiddellijk sluit zodat de poort nooit open staat. Bekende types van Nice hierin zijn X-Metro en Metroplex.
Opbouwmotoren
Armaandrijvingen zijn er in diverse uitvoeringen, zelfs voor poortvleugels tot 7 meter en worden op de poort gemonteerd. Bekende types van Nice hierin zijn Toona, Wingo, Walky, Pop, Hyppo en Hyke.
De poortautomatisering kan worden gecombineerd met toegangscontrole en beveiligingsystemen met bediening op afstand zodat een optimale veiligheidsituatie kan worden gecreëerd. Ook voor bestaande garagepoorten kan automatisering worden voorzien.
Toegangstechniek Partners hebben meer en meer te maken met opdrachtgevers die een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing zoeken voor hun toegangcontrole en beveiliging, maar tegelijkertijd ook betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Een combinatie die een Toegangstechniek Partner op het lijf is geschreven.