image description Vind uw persoonlijke oplossing bij een van onze partners image description image description image description

Hoe werkt het concept?

Het ToegangstechniekPartner concept is ontwikkeld om “gelijke” regionaal sterke bedrijven waar vakmanschap centraal staat via één gezicht zichbaar en vindbaar te maken en u op deze manier duidelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden in de hedendaagse “wirwar”, “open eindjes”, etc. van het internet.

Iedere Partner biedt de beste kwaliteit voor een goede prijs met als hoofddoel u als een tevreden eindgebruiker.

Iedere Partner is en blijft zelfstandig en verliest daardoor niet zijn unieke eigen identiteit van vakman bij u in de buurt. Iedere Partner draagt zorg voor advies, ontwikkeling, productie of assemblage, implementatie tot en met aftersales en service, zodat u geen zorgen heeft maar juist zorgeloos kunt genieten vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van een veilig en persoonlijk eindresultaat.

Zoeken van een product en/of concept

Onder “Uw … Design / Ideeën” op de homepage kunt een verzameling eindresultaten bekijken. Wanneer u op deze button op de homepage heeft doorgeklikt komt u op de betreffende overzichtspagina van alle gerealiseerde projecten. Wanneer u gerichter wilt zoeken, kunt u in de linkerbalk uw voorkeuren aangeven waardoor u sneller uw persoonlijke voorkeur in design en/of techniek kunt vinden.

Zoeken van een Partner bij u in de buurt

Wanneer u op de homepage bent en klikt op de button “Vind een Partner”, kunt u op de vervolgpagina uw criteria aangeven om uw Partner te vinden. Uit de resultaten kunt u een keus maken en achter de link meer informatie vinden over een ToegangstechniekPartner bij u in de buurt .

Veel succes met het vinden van uw ToegangstechniekPartner!

Met vriendelijke groet,

Het ToegangstechniekPartner Team

Contactgegevens

ToegangstechniekPartner

Australiëlaan 10
5232 BB ’s-Hertogenbosch
The Netherlands

Bel direct: 088- 78 78 975

ma - vr van 08.00 tot 19.00 uur

image description Bekijk op google maps