image description Vind uw persoonlijke oplossing bij een van onze partners image description image description image description

Bedieningssystemen

Opera
Opera, het innovatieve systeem dat de installatie en het  gebruik van automatiseringsinstallaties vergemakkelijkt.
 
Het geavanceerde beheer van automatiseringsinstallaties, ook op afstand. Nice Opera maakt het de installateur gemakkelijker dankzij een eenvoudigere programmering, met toegang tot alle parameters van de besturingseenheid  om de installatie op alle wensen af te kunnen stemmen.  Geen specifieke procedure voor elk product: één enkele programmeermodus  met intuïtieve menu’s, zonder dat u de instructies hoeft te raadplegen.
Dankzij de module GSM kunt u op afstand storingen diagnosticeren  en de automatisering constant bewaken, waardoor dure controles ter plaatse worden vermeden, en u een heleboel tijd bespaart.
 
Niceway
Modulair bedieningssysteem radio om uw Nice automatiseringen voor zonwering,uiken, poorten en garagedeuren vanaf elk punt van het huis te kunnen besturen.
 
Geraffineerde stootbestendige materialen, uiterst verzorgde afwerking, strak design: het in de hele wereld alom bekende en met prijzen bekroonde Nice-design staat garant voor een lange levensduur, comfort
en doelmatigheid. Dankzij de vele verschillende kleurstellingen en afwerkingen is het mogelijk altijd de meest discrete of persoonlijke oplossing te kiezen.
 
Het hart van het systeem NiceWay
Het systeem NiceWay is gebaseerd op een serie zendermodules die op vijf verschillende
modellen steunen kunnen worden geplaatst; het resultaat is een zeer uitgebreid aanbod
van maatwerkproducten.